Zoeken

Batenburg Installatietechniek Rotterdam

Wij richten ons op de bouw, renovatie en exploitatie van kantoren, bedrijfsgebouwen en distributiecentra. Wij specialiseren ons verder op het gebied van klimaattechniek (duurzaamheid, exploitatie), veiligheid (beveiliging en cameratechniek) en service, beheer en onderhoud van installaties. Deze activiteiten zijn regionaal geconcentreerd in Nederland. Met een aantal specialismen opereert de divisie landelijk. Daarnaast werkt de divisie in toenemende mate voor logistieke- en industriële opdrachtgevers.

Batenburg Installatietechniek is een gerespecteerde technische dienstverlener in het hart van de smart industrie. Met hoog gekwalificeerde en ervaren medewerkers, die zich onderscheiden door domeinkennis van klanten en door onze kernwaarden; intiem, creatief en energiek.

We maken gebruik van twee trends, die samenkomen in ons motto:

Smarter focus: Slim gebruik maken van de technologie om nieuwe ontwikkelingen voor klanten praktisch mogelijk maken

Brighter tomorrow: Energietransitie en verduurzaming

Intiem
Wij staan dichtbij onze klanten, wij luisteren en leven ons in. Wij richtend ons op langdurige klantrelaties

Creatief
Iedere dag houden wij ons bezig met onze passie. Hierdoor blijven we up-to-date en verassen wij onze klanten met creatieve oplossingen. Oplossingen die voor onze klanten de stap naar morgen mogelijk maakt.

Energiek
Wij zijn gedreven, enthousiast en optimistisch. Iedere dag zetten wij date ene stapje extra om voor topresultaten te zorgen.