Ontmoet Batenburg

Batenburg is gedurende het jaar aanwezig op verschillende studentenevenementen waar we je graag meer vertellen over werken bij Batenburg. Benieuwd waar en wanneer je kennis kunt maken met Batenburg?

 

7 oktober: ME Student Day, Utrecht

De ME Studentendag is een evenement speciaal voor studenten Werktuigbouwkunde vanuit heel Nederland. Tijdens deze dag kun je deelnemen aan een bedrijvenbeurs en verschillende lezingen, cases en workshops van bedrijven binnen de werktuigbouwkunde. Dit alles helpt je om te ontdekken welke carrièremogelijkheden het beste bij jou passen. Batenburg zal aanwezig zijn op de bedrijvenbeurs met een stand, en zal een lezing geven.

Meer informatie: https://mestudentday.nl/

 

15 november: Techniek Bedrijven Event, Rotterdam

Het Techniek Bedrijven Evenement is dé plek waar kwaliteit en persoonlijk contact tussen studenten en bedrijven centraal staan. Een zorgvuldig geselecteerde groep bedrijven wordt verbonden met topstudenten in bèta- en technische studies uit heel Nederland die zich in de laatste fase van hun opleiding bevinden. Door middel van casestudies, bedrijfspresentaties, discussies, speeddates, een bedrijvenmarkt en een gezellige borrel wordt tijdens dit evenement een hoog niveau van interactie en nauw contact tussen bedrijven en studenten mogelijk gemaakt.  Batenburg zal aanwezig zijn op de bedrijvenbeurs met een stand, daarnaast kun je deelnemen aan een casestudy.

Meer informatie: https://www.techniekbedrijven.nl/

 

28 november: Techniek op Hakken: Wintereditie

Techniek op Hakken: Wintereditie is een nationaal evenement dat speciaal is ontworpen om vrouwelijke studenten op een exclusieve manier kennis te laten maken met technische bedrijven. Dit wordt gerealiseerd door middel van bedrijfspresentaties, casestudies, een borrel en een afsluitend diner. Het evenement verwelkomt technisch getalenteerde studentes vanuit het hele land. Batenburg is aanwezig op de bedrijvenmarkt, tijdens de speeddates en borrel en geeft een bedrijfspresentatie.

 

 

Sitemap