Support overig

(IT/Finance/marketing/HR/QHSE)

Of je nu een passie hebt voor IT, marketing, finance, HR, kwaliteit, veiligheid of duurzaamheid, bij Batenburg speel je vanuit jouw expertise een cruciale rol in het vakkundig ondersteunen van onze organisatie en het bijdragen aan ons gezamenlijke succes. We noemen dit niet voor niets Support; met jou als ‘’supporter’’ maken we onze dienstverlening en het leveren van onze producten aan onze opdrachtgevers mogelijk.

Bij Batenburg geloven we sterk in samenwerking tussen collega’s, maar ook met opdrachtgevers en partners. Onze kernwaarden – Dichtbij, Energiek en Creatief – weerspiegelen hoe we te werk gaan. We staan dichtbij onze doelen, hanteren korte lijnen en zijn vol energie om uitdagingen op elk vlak aan te gaan. We zijn creatief in het vinden van oplossingen, soms out-of-the-box, die bijdragen aan soepele interne processen en uiteindelijk aan een duurzamere toekomst, via onze klanten met de technologische oplossingen onze collega’s tot stand brengen. Om dat laatste te kunnen doen is goede ondersteuning vanuit de staf onmisbaar.

Wil jij die cruciale schakel in onze interne organisatie zijn? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer. Wellicht kom jij binnenkort een van onze support teams versterken!


Sitemap