Thomas – Application Engineer / Information Security Officer

Thomas – Application Engineer / Information Security Officer

Thomas – Application Engineer / Information Security Officer

'De sfeer bij Batenburg Bellt is heel goed, collega’s zijn altijd bereid je te helpen of een praatje te maken'

 

Momenteel houd ik me bij Batenburg Bellt bezig met Operational Technology (OT)-cybersecurity, ISO 27001 en de netwerk en server omgevingen voor de OT.  

Voorheen hield ik mij voornamelijk bezig met het automatiseren van de Infra, hierbij kan je denken aan de Ketheltunnel bij Schiedam op de A4 en de Schipholtunnels naast de A4 bij Schiphol en de wat grotere water objecten zoals de Nieuwe Zeesluis bij Ijmuiden en de werkzaamheden bij de Afsluitdijk. 

Mijn talent is dat ik breed inzetbaar ben doordat ik binnen het OT landschap de project kanten en de nazorg kanten van zowel I/O en PLC tot aan de netwerk en servers heb kunnen meemaken.  

 In 2015 ben ik tijdens het afronden van mijn scriptie bij Batenburg gestart, dit was een mooie kans om direct het werkveld in te kunnen stappen. De sfeer bij Batenburg Bellt is heel goed, collega’s zijn altijd bereid je te helpen of een praatje te maken.  

Samen met mijn collega’s werk ik aan een brighter tomorrow voor onze klanten door ze te helpen om veiliger te werken volgends de ISO27001 norm.  

 

Sitemap