Wat voor baan zoek je?

Smarter focus. Brighter tomorrow

Tomorrow is wide open. Tomorrow is bright

Benieuwd naar jouw toekomst bij Batenburg Techniek?

Direct naar alle vacatures

Uitdaging & kansen

Batenburg is altijd op zoek naar gepassioneerde mensen die uitgedaagd willen worden om de wereld een beetje beter te maken. Wij bieden je een boeiende baan met een concurrerend salaris, dat meegroeit met jouw ontwikkeling. We bieden je volop kansen. Ook draag je, via onze diensten, direct bij aan een duurzamere wereld.


Open organisatiecultuur

Samenwerken vinden we heel belangrijk. Met elkaar: collega’s, klanten en partners. We steunen elkaar, wat resulteert in een open werkklimaat. We hechten veel waarde aan verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Onze kernwaarden Dichtbij, Energiek en Creatief laten zien dat wij bij Batenburg van aanpakken houden. We hanteren korte lijnen  zodat je snel kan doorpakken waar nodig. We doen graag een beroep op jouw creativiteit door je uit te dagen om pragmatische oplossingen te vinden, die soms ‘’out-of-the-box’’ zijn. Dat geldt voor oplossingen richting onze klant maar zeker ook voor oplossingen in het dagelijks werk en de bedrijfsprocessen binnen Batenburg.

Leren & ontwikkelen

Werken bij Batenburg betekent ruimte voor eigen inbreng en zelfontplooiing, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Het team van Batenburg is divers, met voldoende senioriteit om jonge starters verder te laten ontwikkelen in kennis en kunde, maar ook als persoon.
Naast vaktechnische opleidingen en cursussen bieden we je via de Batenburg Academy de mogelijkheid jouw skills te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van projectmanagement, commercie, leiderschap en adviesvaardigheden. Voor trainees bieden we een speciaal programma waarbij je diverse onderdelen binnen Batenburg leert kennen en je behalve aan verbreding van je vakkennis ook aan je persoonlijke ontwikkeling werkt.

 

Blijven boeien

We vinden het belangrijk dat je bij ons op je plek bent en blijft, door het bieden van perspectief, kansen en uitdagingen. We hanteren daarnaast een vaste gesprekscyclus voor medewerkers en leidinggevenden. Tijdens deze ontmoetingen ga je in gesprek over werkplezier en het behoud daarvan, welke ambitie je eventueel hebt, wat ervoor nodig is om daar ondersteuning in te bieden en welke rol Batenburg daarin speelt. Door de omvang van de organisatie is er vaak meer mogelijk dan je denkt. 

Expertises

Engineering

Engineering  

Montage / installatie

Montage / installatie  

Automatisering

Automatisering  

Projectmanagement

Projectmanagement  

Contractmanagement & service

Contractmanagement & service  

Consultancy (energy & industrial automation)

Consultancy (energy & industrial automation)  

Logistiek / inkoop

Logistiek / inkoop  

Sales

Sales  

Support overig (IT/Finance/Marketing/HR)

Support overig (IT/Finance/Marketing/HR)  

Medewerkers aan het woord

  

Het sollicitatieprocesStaat jouw ideale baan er niet tussen?

Staat jouw ideale baan er niet tussen?

Ons vacatureaanbod bekeken maar nog niet zeker van jouw volgende stap? Stuur een open sollicitatie en wij laten je weten of we een uitdaging hebben die bij jou past!

Open sollicitatie

Sitemap