Zoeken

Focus op collega’s

Focus op collega’s

Binnen Batenburg staan de medewerkers centraal. Zij zijn het belangrijkste kapitaal dat Batenburg onderscheidt. Zij maken het verschil in de langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Batenburg wil een aantrekkelijk werkgever zijn. Een organisatie zijn waar je graag (voor) werkt. Verbonden met energieke mensen met passie en oog voor creatieve oplossingen. Alle teams werken met grote gedrevenheid, enthousiasme en betrokkenheid om doelstellingen te realiseren. Een open overlegstructuur, hechte en langdurige samenwerking en het streven naar de beste kwaliteit en service voor opdrachtgevers zijn daarbij kenmerkend.

Batenburg staat midden in de maatschappij en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij hebben oog voor allerlei groepen in de maatschappij. Met initiatieven van de werkmaatschappijen streven wij er naar om mensen uit verschillende groepen een kans op de arbeidsmarkt te geven.

Batenburg is een organisatie met oog voor resultaten, prestaties en functioneren. Het beloningsbeleid voor de medewerkers is hierop afgestemd. Medewerkers worden beloond voor hun performance.
Balans in teams, in leeftijdsopbouw, capaciteiten en competenties zijn belangrijke aandachtspunten. Ook arbeidsomstandigheden, opleidingen, ontwikkeling en training, coaching en management development zijn belangrijke onderwerpen. Focus op de nieuwe generaties is essentieel om de stap naar morgen mogelijk te kunnen maken. Door nauwe samenwerking met opleidingsinstituten en een ruim aanbod aan stage- en afstudeerplaatsen zien we een continue instroom van nieuw, jong talent.Het werken aan duurzame inzetbaarheid is de komende jaren een belangrijk thema. Medewerkers moeten goed in hun vel zitten. We focussen op betrokkenheid bij en aandacht voor onze medewerkers. Persoonlijke aandacht door in gesprek te gaan met elkaar over kwaliteit, productiviteit, betrokkenheid, welzijn en gezondheid in relatie tot de loopbaan. Batenburg heeft oog voor de ontwikkeling van hun kennis, vaardigheden en ambities. Wij verwachten van onze medewerkers een hoge mate van zelfstandigheid en een sterk gevoel voor eigen verantwoordelijkheid. De dynamische omgeving waarin Batenburg opereert, vraagt om flexibiliteit en wendbaarheid.

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle, enthousiaste en gemotiveerde mensen

Ben je nieuwsgierig geworden? Zou je wel bij ons willen werken? Kijk dan bij onze vacatures of er een match te vinden is!