Zoeken

Sales Support Medewerker

Ter versterking van het Sales Support team zijn we op zoek naar een administratief, communicatief en analytisch sterke Sales Support medewerker.

Dit team zorgt er dagelijks voor dat de klanten van Hoogendoorn de support ontvangen die zij nodig hebben bij het optimaal laten functioneren van onze state-of-the-art Process Control System. Waar ook ter wereld!

Hoogendoorn ontwikkelt duurzame en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voor elk type tuinbouwonderneming. Groei, continuïteit en innovatie staan hierbij centraal. Hoogendoorn levert via een uitgebreid partnetwerk aan telers in meer dan 100 landen.

De glastuinbouw is een innovatieve en internationale sector die werkt aan de productie van meer en veiliger voedsel voor een steeds groeiende wereldbevolking. De Nederlandse technologie op het gebied van automatisering is leidend in de wereld. Hoogendoorn biedt complete duurzame oplossingen met ondersteuning vanuit haar locaties in Nederland, China, Canada, Amerika, Frankrijk en Mexico.

Als medewerker Sales support fungeer je als spin in het web tussen onze internationale collega’s en de collega’s op het hoofdkantoor in Nederland. Tevens heb je dagelijks contact met de mensen in ons wereldwijde partner netwerk en ondersteun je hen bij hetgeen zij nodig hebben voor het aanbieden van de juiste offerte en ben je het eerste aanspreekpunt voor het afstemmen van de levering.

Daarom wil je werken bij Hoogendoorn:

  • Werken binnen een internationaal georiënteerde en snel dynamische omgeving;
  • Je wordt onderdeel van een groeiende organisatie, vol mogelijkheden;
  • Er heerst bij ons een informele, flexibele en hands-on bedrijfscultuur;
  • Er is ruimte en budget om opleidingen te volgen, zowel vakinhoudelijk als meer gericht op algemene vaardigheden.