Zoeken

Monteur

Heb jij ervaring en/of ben je opgeleid in de installatietechniek, werktuigbouw of elektrotechniek? Dan is werken bij Batenburg misschien wel wat voor jou. Bij Batenburg zijn er verschillende functies in de installatietechniek mogelijk. Welke is afhankelijk van je ervaring en je vakkennis in de elektrotechniek of werktuigbouw of installatietechniek. Een veel voorkomende functie in de montage is die van monteur. Batenburg is altijd geïnteresseerd in goed opgeleide, ervaren en energieke monteurs.

Als monteur ben je vooral bezig met het uitvoeren van installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties. Het kan zijn dat je zelfstandig je klus doet. Het kan ook zijn dat je met je collega’s in de bedrijfsbus naar een project gaat. Je werk kan op verschillende plekken in het land zijn. Onze opdrachtgevers zitten vooral in de utiliteit en maakindustrie.

Je bent verantwoordelijk om je eigen kennis up to date te houden. Wij bieden je de mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen en carrière te maken. We verwachten dat je minimaal opleiding en/of ervaring hebt op vmbo-tl/havo/mbo-3 niveau.

Leerling-monteurs zijn ook van harte welkom bij Batenburg. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben ervaren leermeesters.

Voel jij je aangesproken? Bekijk dan onze vacatures. Wellicht kom jij binnenkort ons versterken.